Ergonomi - vår syn på natruligt sittande

Ergonomi - En stol som er skabt til bevægelse

Fra naturens hånd er vi ikke skabt til at sidde på en kontorstol. Vi er skabt til at bevæge os. RH‘s stole er designet således, at de skaber bevægelse og hjælper dig med at sidde så opret som muligt. 

Bevægelse

At sidde er en passiv aktivitet. Hvis du vælger en RH stol, kræves der meget lidt af dig, inden du er i bevægelse. Stolen følger selv den mindste bevægelse og giver den rigtige støtte i forhold til din højde og vægt, således at kroppen altid er helt aflastet. Rækker du armen ud efter telefonen, medfører det, at stolen giver efter, så du bevæger dig bagover. RH’s stole reducerer inaktivitet og de negative konsekvenser af stillesiddende arbejde. Jo mere du bevæger dig, jo længere tid kan du sidde ned. Vores syn på ergonomi er med andre ord ikke helt ulig naturens. Det har gjort os til en af Europas førende producenter af ergonomiske kontorog arbejdsstole. 

 2PP

Teknikken i 2PP™ gør at kroppen får masser af variation og aflastning, selv når du bevæger dig, eftersom stolenes grundindstillinger altid bevares. Alt dette gør, at du kan klare mere og kan koncentrere dig bedre, hvilket igen forbedrer arbejdspræstationen.

Klik her og se hvordan 2PP™ fungerer i praksis. (Brug piletasterne til at navigere)

 

Share |